Krubb

Nicklas står och steker falukorv och kokar snabbmakaroner i köket. Stekt falukorv är det absolut värsta jag vet, otillagad är däremot kanon gott :D Men jag ska äta snabbmakaroner med ketchup och sen en portion med socker på, en annan sak som JAG tycker är kanon gott :D

Tog ju sovmorgon idag och åkte inte till skolan förrens vid 11.30, jätte skööönt! Hade en föreläsning om idéhistoria på 3 tim och sen slutade jag, ännu bättre :D Tänkte ju ha stannat iskolan och fikat med våra faddrar (därav falukorv till middag)men vädret var inte det bästa och sen så sket Maria i det så jag tog bussen hem istället.

Blir  nog en Harry Potter film idag igen, Nicklas får bestämma vilken, s v får väll se vilken det blir :)


"Mannens plats är i köket" ;) haha


Nicklas gjorde maten idag, fläskfilé, potatis och "bajssås" (vet inte hur man stavar de). Alltid när jag handlar eller Nicklas ska handla så skriver jag bajssås, mkt lättare så! Mummsigt värre. Jag satt i köket och läste och gjorde han sällskap, så nu har jag bara ett kapitel kvar och det ska jag lägga mig och läsa färdigt nu snart, ska bara borsta tänderna och kissa vovvarna innan.

Tar sovmorgon från skolan imorgon, så min buss går först vid 11.27, jätte skönt! Första riktiga föreläsningen imorgon, lite spännande faktiskt. Känns som det börjar på allvar nu för nästa vecka kommer första seminariet. Ska även stanna kvar efter skolan och vara med på "fika med fadder", en del av insparken på högskolan. Ska bli kul att se va de som har läst några terminer mer än oss har att säga och tipsa oss om :)

Bestämt att vi åker till mamma, pappa och syster yster i helgen med :) En lite tripp till Huskvarna skadar aldrig.

Bästa vänner

 


Två kapitel kvar

Gick och la mig och läste ytterligare ett kapitel till efter frukost, Anledningen till att jag inte hann längre var att Nicklas somnade ijämte mig coh då kunde jag inte låta bli att släcka läampan och somna jag me, såg ju så otrioligt skönt ut! Så nu är det "bara" 80 sidor kvar att läsa, hade önskat att de var några färre, puhhh! Känner mig ganska duktig, tror inte det kommer vara alla 120 eller 150 eller vad vi nu är i klassen som har läst hela boken på över 300 sidor tills första föreläsningen om den på måndag, men jag vill iallafall känna mig väl förberedd så jag kan hänga med :) Ska tillägga att boken faktiskt är ganska intressant som tur är!

Mamma ringde och väckte oss och väl vakna var det bara all flyga ut med Akilles, ojj så nödig han var efter att ha sovit en massa timmar i sängen med oss. Man kan väll säga att det var tur de, för vi hade planerat en lång promenix med vovvarna så vi tog den med en gång och en bit från huset sa jag "de var nog tur att vi gick nu för det verkar som det mulnar på ganska fort nu" några meter senare när jag precis ska öppna porten så börjar den bokstavlgt talat ösa ner, ojj ojj! Nicklas kläcker "ha man inte tur i kärlek så har man tur i spel" WHAT ? HAHAHAHA!


Vaniljyougurt med start

Nu har jag vaknat, varit ute på promenad, gett hundarna mat, gått igenom min dagliga lista med bloggar och nu sitter jag här och äter frukost och skirver i min egen blogg :) Missade slutet på Sagan om de två tornen igår efter att ha kollat nästan på hela filmen, typsikt mig. Eller rättare sagt är det typiskt mig att missa början men det är ju nästan lika illa. Den här dagen kommer handla om plugg för mig, har ju fortfarande tre kapitel kvar för blev inte något mer läst för mig igår tyvärr. Får se om vi hittar på nått mer skojj, isåfall säkert med vovvarna :D

Hallonsoda


Nicklas har blivit en hallonsoda fantast, så nu dricker vi det varje helg, fast cola är helt klart bäst enligt mig. Naturgodiset som blev över från igår har åkt fram och vi har kikat/kikar på Sagan om de två tornen på trean, absolut inte en av mina favvo filmer, som sagt är Harry Potter, men jag kolla för babys skull såklart!

Blir en liten promenad med vovvarna efter filmen och sen blir de sängen, väntar en lång dag med massa plugg imorgon så måste vara utvilad så gott det går.

Natti natti!

Tacopaj

Här kommer receptet och instruktioner:

Börja med att sätta ugnen på 200ºc och gör sen degen,

• 50 gram smör
• 4 dl mjöl
• 2 tsk bakpulver
• Knappt 1 tsk salt
• 1 - 1 ½ dl vatten

Lägg smöret i en bunke och häll sedan i mjölet och fördela det fint med fingrarna tillsätt sen salt, bakpulver och sist vattnet och knåda ihop till en deg. Kavla sedan ut den och lägg i en form som är ca 20×30 cm. Sätt sedan in den i ugnen i ca 10 min och undertiden gör du köttfärsen:

• 500 gram köttfärs
• En lök
• En påse tacokrydda
• Lite vatten

Stek allt i en stekpanna och gör sedan "toppingen":

• 4 dl creme frashie
• 6 msk majonäs
• Vitpeppar efter smak
• 10 skivade fefferoni
• 2 tränade och "urkärnade" tomater
• Lite riven ost

Blanda ihop i en bunke och ta sedan ut pajskalet ur ugnen, häll i köttfärsen och över den toppingen och strö över lite riven ost, stoppa sen i den i ugnen igen oc grädda ytterligare 10 - 15 min, beroende på hur tjockt skalet var.

När jag och Nicklas gör räcker det till han och mig + ca 2 matlådor, så fyra normal stora portioner kan man väll säga om man är "normal" hungrig.

Smaklig måltid :D


Hungrig som en varg!


Tog precis ur tacopajen ur ugnen så nu ska vi sätta oss pch mumsa på den, dricka cola och kika på finnkampen på tvåan :) Receptet kommer sen för den som är nyfiken på världens godaste mat!

Låg i sängen och pluggade i 4 timmar innan, fast en av dem sov jag faktiskt :P var tvungen att ta en paus innan mitt huvud trillade av! så nu är det "bara" tre kapitel kvar som jag ska komma igenom, sisådär 120 sidor betyder det att jag ska läsa imorgon, får väll se hur det går. Har hunnit städa färdigt med, plockat undan, släng massa skit som låg och skräpade, dammsugit och torkat golvet medan Nicklas var iväg med hundarna, hann då även laga maten vilket var väldigt skönt att får göra utan pipande hundar :)

Får se om vi hyr film ikväll eller om det går något bra på tvn kanske ?

God morgon!


 .. för så där tredje gången för mig. Nicklas var uppe med Akilles vid 05.30 och jag var uppe vid 7.30 och sen fick vi upp allihoppa strax innan 10! Så han höll sig länge inatt, vilket var väldigt väldigt skönt! Nu sitter jag och mumsar på bröd och pastasallad från igår till frukost, orkade inte göra mackor eller var inte rättade sagt sugen på det alls!

Mkt bättre väder idag, hur skönt som helst, så vi åker nog iväg med hundarna sen och hittar på något skojj innan vi börjar med tråkigheterna här hemma. Det ska dammsugas och torkas golv, diskas och allmänt plockas undan på all skit som ligger överallt innan jag blir galen. Kommer inte orka städa i veckan när jag går 9-16 måndag, tisdag och onsdag och sen poolparty på stadparksbadet i Borås med högskolan hela kvällen på torsdag. Ojj ojj vad jag ska sova på Fredag :D


Tack!

Fick en anonym kommentar att jag har en fin blogg, tack så mkt :)
Det var inte det lättaste för en oteknisk människa som jag!
Slänger upp en bild på mina gullungar, de är så söta när de sitter och kikar! De är vekligen mina små bebisar, skulle inte klara mig en dag utan dem! Hur underbart är det inte att komma hem till två glada hundar som hoppar och studsar och viftar på hela rumpan ? Undebart! Hundar förgyller verkligen livet! Akilles ligger helt utslagen efter en helkväll med sin mamma och två av hans kullsyskon, så roligt att se att de trivs tillsammans och blir som ne liten flock även om de inte ses så ofta.

Nu ska jag sätta mig i soffan med Nicklas och äta naturgodis :) Mumms! Har haft en kanon trevlig kväll med trevligt sällskap men nu ska det bli skönt att koppla av och tacka gudarna för att det är fredag!

Natti natti!

Fram och tillbaka för ingenting!

Gick upp som vanligt idag och pallrade mig iväg till bussen och Borås, kom till skolan och var där ca 1 timme och för vadå? för att få reda på att vi har en kurator, en skolsköterska och en präst ? :O Snacka om en onädig resa på 50 + 50 min och för det andra hade jag lämnat Akilles på hunddagis, totalt onödigt! men tyvärr kunde jag ju inte vetat det i förväg så nu tänker vi inte mer på de, Akilles hade ju några roliga timmar på dagis iallafall!, men attans vad jag stör mig!

Somnade självklart när jag kom hem efter atta ha läst några sidor i en bok som ska vara utläst tills på måndag helst, baka ca 300 sidor kvar nu :P så blir till att läsa HELA helgen om jag ska hinna. Den handlar om sjukvårdens "historia" genom åren från antikens Grekland och fram till idag, intressant :D så det är ju inte som tur är tråkigt att läsa den. Åter till min sömn, så blev jag väckt som vanligt. Tur var väll de för bara några minuter senare kom Nicklas hem och det bar av till veterinären och återbesök med Akilles. Köpte specialmat fårn Hills och sen ska vi hålla koll på att symtomen inte kommer tillbaka :) så det känns bra. Fast ytterligare 900 kr fattigare! Men ska skicka kvittona till försäkringsbolaget för att se om jag får tillbaka något, jag är ju inte direkt en rik student tyvärr!

Nicklas är och lämnar Lotta hos sin mor och far för vi andra tre ska på knytkalas hos Akilles uppfödare och kullsyskon :D mkt trevligt, så jag har gjort min "berömda" pastasallad som vi ska ta med oss! bröd och cola med såklart! Senare ikväll blir det väll antagligen sagan om ringen och naturgodis, elt klart naturgodis med filmen har inte Nicklas riktigt övertalat mig om än, jag är ju het klart mer än Harry Potter människa, bästa någonsin!!! Ska bara ge Akilles lite mer mat sen sticker vi!

Vill ha en rosa Acer dator med 10.1 tums skärm och webcam :D sååå söt! Måste bara spara lite pengar först :(


Trötter

Ännu en skoldag avklarad :) Haft en föreläsning om hur man säker och hittar information i böcker och på nätet, faktiskt intressant och mkt mkt bra att veta in för de kommade åren, så idag har det kännts som en mkt mer nödvändig skoldag än de tidigare där vi bara gått igenom kursplan och annat sånt tråkigt som man kan läsa själv och inte behöva gå igenom varje mening på, likadant schemat, de har väll alla läst tidigare ? :S

Slutade vid 11 idag så kom med den tidiga bussen, annars hade man inte kommit hem förrens två, snacka om dåliga förbindelser :O Så det var kanon! Lina, som har Akilles kullsyster var gullig och tog med sig sin lillbror och kom hit och tog ut hundarna, de var ute jätte länge med dem, vilket jag verkligen uppskattar :D och underlättade min dag så mkt :D tack!

Jag och Maria åt lite varmakoppen och rostade lite bröd och åt så däckade vi båda två, Maria i soffan med tvn och jag i sängen med ipoden och Akilles, sov i nästan två timmar innan telefonen ringde vilket var väldigt väldigt välbehövligt, känner mig lite piggare iallafall.

som vanligt så glömde jag att tina något att äta imorse så Maria och Nicklas stack iväg och köpte kinamat nu för min mage SKRIKER verkligen efter mat, så då får gärna komma snart!

Låååååång dag!

Ojoj, nu har jag satt mig ner för första gången, om man inte räknar de timmar jag va i skolan då men då kan man ju nte direkt koppla av. Detta känns som den läängsta dagen i mitt liv på länge, snacka om att jag inte är van vida att gå 9-16 i skolan! Sååå mkt information på en och samma gång, kommer nog inte komma ihåg hälften av allt.

De har berättat om högskolan, utbildning och historian bakom och blablabla, det absolut värsta jag vet! Tycker tyvärr inte att det är ett skit intressant eller viktigt för oss att veta hur många artikloar de har skrivit eller vilka utmärkelser de har fått. Men det är väll sånt man måste lyssna på :) Snart börjar ju de roliga! Sånt jag vill läsa och lära mig om!

Har en massa böcker att köpa nu, men som tur är har jag redan minst 7-8 st av de jag kommer behöva tack vare min bror som hoppade av utbildningen :) Ska iallafall inhandla ett paraply imorgon, för tänk på att det ofta regnar i Borås som det stod i mitt antagningsbesked, haha!

Kom precis hem efter en kanon tre rätters middag med min älskling :) 2 år idag! Fick en jätte fin berlock i silver i en fin kedja med gravyr med namn och datum på baksidan såå  fiiin! Måste fixa fina kort att förminska och sätta i :) Tack älskling! Vad köpte jag till Nicklas ? Joo, Armani mania parfymen, kan ju tyckas lite tråkigt med tanke på vad Nicklas köpte men gott luktar han iallafall nu :D

Ska bädda rent i sängen nu och göra iordning för morgon dagen och sen ska jag soooooova, för gud va trött jag är!

Natti natti!

Nu ska jag nana sängen efter en lång dag och mkt hjärnaktivitet känns de som, en väldans pyssel med bussar, hundvakter och schema! Imorgon blir det skola 9-16 med upprop och introdution till första kursen, spännande. Kanske hinner prata med de nya "klasskompisarna", idag sprang vi bara omkring kändes det som.

Efter skolan ska jag och älsklingen ut och äta middag på nån fancy resturang, vi har ju 2 års dag imorgon :) Bästa tiden ever! Får väll se vad jag får för fint, och imorgon kan jag även berätta vad jag köpte till Nicklas :)

Back to school!

Dagen började inte så bra som den kunde idag, tyvärr :) Fick gå upp med Akilles vid ett nån gång för en kiss, sen när klockan ringde några timmar senare, upptäckte jag att Nicklas hade ställt klockan EN HEL TIMME försent, så där fösvann den långpromenaden  med hundarna + lite till. stressa, stressa, stressa. Kom iväg i tid tillslut, fast Nicklas fick ta omvägen och köra oss till stationen. Bussresan gick jätte fort kändes det som, vilket är såå skönt med tanke på att det kommer bli ett evigt farandes fram och tillbaka.

Väl framme i Borås var det bara att följa strömmen med allt folk :D Efter ett lite tal från kårens ordförande så delades vi upp och fick hålla i ett rep när vi vandrade omkring och kollade på skolområdet, för att vi inte skulel tappa bort varandra bland alla andra klasser och människor, kände lite som om vi var tillbaka på lekis, väldigt gulligt, tur at vi slapp håll varandra i handen iallafall :) Det bjöds på lunch, kycklingbaguett, frukt och en festis, jätte smarrigt var det :) Perfekt att äta när jag och Maria väntade på bussen! Vi åkte lite tidigare än alla andra som fortsatte rundturen på skolan. Hade ju lille plutt här hemma som behöver mat, medicin och kissa :)

Får väll se om vi hittar imorgon när vi ska till uppropet :) tror jag har koll på vart salen låg!


En dag i solen

Nu är jag hemma igen, efter en solig dag på västkustvalpen :) Mkt hundar, mkt folk och mkt trångt. Fyra syskon till Akilles var där och alla skulle ställas ut, två tikar och två hanar :) Julius blev BIM och Yagah BIR, BIS är inte färdigt än, får väll se Lotta ringer och berättar hur det gick för Yagah i BISet sen :)

Lite förklaringar för er som inte förstår ett ord av vad jag snackar om :)
Raserna tävlar för sig, hanar mot hanar och tikar mot tikar och sen i olika åldersklasser, valp, junior osv. Bästa tiken tävlar sen mot bästa hanen inom rasen, en blir Bäst I Motsatt kön, alltså BIM och en blir Bäst I Rasen alltså BIR. Den som blir BIR tävlar sen i BIS eller BIG eller både och beroende på hur de har lagt upp det och beroende.

Bäst I Gruppen är BIG och då tävlar alla BIR i samma rasgrupp mot varandra te.x alla spetsar eller alla terrier. De som vinner BIG (finns 9 olika rasgrupper) går vidare till Best In Show, alltså BIS och den "finaste" titeln. Valparna tävlar ofta inte i BIG utan går direkt vidare till BIS.

Valpar kan få HP av domaren, vilket är ett hederspris för "extra" fina eller lovande valpar.
Juniorer och uppåt kan få CERT och kan senare även bli Champion efter 3 CERT.

Väldigt krångligt, men man kommer in det förr eller senare, för mig är det dock senare :P Massa färger occh sånt att hålla reda på men det kommer jag inte tjata på er om :) Akilles har två BIR bakom sig och ett par HP, och en BIS 7 pacering och då av ca 15-20 valpar :)

Ska vila en stund nu och sen laga lite mat. Senare kommer Maria och ska bo här några dagar, för imorgon börjar ju skolan med en dag med studentkåren och lite rundvandring i Borås stad och på "campusområdet", spännande!

Purpel rain, purpel rain

La mig och vilade en stund innan, dock väldigt svårt att sova när man har 2 galna hundar med en massa överskotts energi som ska hoppa och trampa på en när man ligger i sängen, men söta är dom! så vilade mest ögonen lite bara. Nicklas lagade färskpotatis och fläskfilé så länge :) Pappa har ju köpt en elgrill till oss, jätte smidigt, så han använde den när han gjorde fläskfilén, smaskens!

Har hunnit kolla lite på friidrotten med, bolt sprang ju idag, fast inget världsrekord idag inte. Kommentatorerna lät så besvikna, men HALLÅ man kan väll inte förvänta sig att han ska prestera ett världsrekord varje gång han kliver ut på en arena, han är ju häftig att bara kolla på när han joggar in i mål med sina gigantiska fötter, de är nog lika stora som Nicklas, Haha!

Testade min nya lila nagellack med, inte det bästa jag har haft men färgen är underbar! Hade sett ett matt nagellack på Kicks när jag var inne istan för ett tag sen men glömde såklart helt av det idag, så får helt enkelt bli nästa gång. Fanns är kanon snyggt rosa som var hur coolt som helst, speciellt med den matta ytan! Helt klart ett måste om det finns kvar.

Akilles är hur pigg som helst och han är sig själv igen, såå sköönt, Dock kissar han som en häst efter allt dropp så han väckte mig 3.30 inatt och sen 9 imorse och nu idag har vi säkert varit ute varannan timme. Får väll se om de blir en helnatts sömn inatt :) Även lite bajs har det kommit så nu är han nog nöjd!

Shoppingrunda

Tog en sväng in till nordstan efter frukosten för att köpa något till Nicklas till våran 2 årsdag, dock kan jag inte skriva vad för jag vet att han kommer snoka här, nyfiken som han är :) Kan uppdatera er om detta på tisdag när han har fått det. Blev självklart en massa skit till mig med:

Två par jeansleggings från Bikbok
Nagellack, vitkajal och rouge från H&M
Två tshirtar och ett linne från Gina tricot
En cocos och en vaniljparfym från Yves rocher
Almanacka och mapp från Akademibokhandeln

tror inte jag glömde något :) så nu är jag redo för skolan på tisdag, har redna köpt massa pennor, block och annat nödvändigt, nu fattas bara ett busskort så jag kan ta mig till Borås men det får jag köpa imorgon eller på måndag.

Akilles är mkt mkt mkt bättre nu, jätte skönt att se honom så bra redan. Han ser inte ut att ha alls ont i ögonen längre och han har fått börja äta små små små mål med ris och kokt nötfärs idag så nu hoppas vi på att magen kommer igång med. Skulle ju ha ställt ut honom imorgon, men blir inget med de tyvärr, men jag åker och kolla på de andra syskonen iallafall och hejjar på! Ska kika lite på tvn nu, väntar på friidrotten som börjar vid 6 nån gång!

Sömntutor

Sitter och spenderar min kväll precis som jag brukar, vaken själv med tre sovande grisar i soffan! Nicklas syster gick precis hem och filmen är slut så jag hamnade här, Nicklas sover ju ändå! Blev inte så mkt film, kollade mest på friidrotten, det är ju så kul! Ätit en massa naturgodis med, så är mätt som en plätt!

Akilles har vart väldigt pipig och trots att han skulle fasta idag så kunde jag inte låta bli så jag ställde mig och gjorde välling innan och än har den inte kommit upp igen så jag hoppas att han får behålla den, han var ju så hungrig stackarn. Imorgon ska han dock börja få lite överkokt ris och kokt nötfärs så jag hoppas det ska gå vägen, nått måste jag ju blanda medicinen med.

Ska kika lite på criminal minds nu på kanal nio, får väll se om jag har sett det innan!

Äntligen hemma!

Nu har vi hämtat hem våran plutt, och han är mkt mkt piggare än den hunden jag lämnade in imorse har även blivit en klar förbättring på ögonen, såååå sköönt! De vet fortfarande inte vad som var fel, utan de har behandlat alla symtom om man säger så, nu ska han äta kortison och pencillin och även få kortison droppar i ögonen så nu hoppas vi att han ska vara sig själv snart :) Min lilla plutt!

Nicklas och jag har vart och handlat och sen har vi gjort pasta sallad, absolut bästa som finns.

Pastasnäckor
Bacon
Grilladkyckling
Babytomater
Paprika
Champinjoner
Majs
Lök
Vitlök
Rapsolja
Citronskal + citronsaft
Salt&peppar

och såklart nått gott bröd, vi brukar köpa en lång baguett och skära i små sneda skivor, MUMMA!

Nu väntar vi på Nicklas syster, vi ska äta massa gott och dricka cola och kolla på Analysera ännu mera på kanal nio.


Vad är det för fel ?


Fick en akuttid till veterinären imorse klockan 8.30 med Akilles och fick träffa samma som vi hade i tisdags. Hon tyckte han hade blivit mkt sämre i både ögonen och allmäntillståndet. Han har även svullnat upp över nosen och fått en konstig knölig svullnad på pungen. De tog flera blodprover och testade för flera olika sjukdomar och kollade all värden och allt såg kanon ut, även röntgen bilderna som vi tog kunde man inte se något konstigt på och ingen feber hade han heller. De tror harr han har något slags infektion som verkligen påverkar honom från topp till tå men att alla symtomen har kommit i fel ordning, det borde inte ha börjat med ögonen utan kräningarna borde ha kommit först osv. så de tänker så det knakar just nu.

Jag fick iallafall åka hem utan honom :( han ligger inne med dropp, ska få kortison i ögonen och se ifal han reagerar på den behadlingen och han har fått kontrast i väntan på att ta fler röntgenbilder. Händer det inget under dagen så får jag hem honom klockan 15.30 annars kommer han antagligen flyttas till blå stjärnan för vidare observation över helgen, min lilla plutt! Behöver jag säga att jag är orolig? Fruktansvärt jobbigt är det! Vad är det för fel på honom ? ingen som kan utföra mirakel ?

Tänker på dig min plutt

Lilla plutten

Nu har Akilles spytt tre gånger till idag, en gång på min fina ryamatta som vi har i sovrummet så den har jag fått skura i badkaret och sen två gånger till på golvet som tur var! Så ska ringa när jag vaknar imorgon för att få en tid så fort som möjligt för att utreda om det är någon infektion i kroppen som ligger bakom att han har ont i ögonen, hoppas det inte är något allvarligt med min plutt bara. Får uppdatera er mer om det imorgon när jag själv vet :)

Har myst i soffan med ostbågar och cola framför CSI nu och snart blir det väll sängen om jag ska upp och ringa vet .imorgon vid 7 och sen packa och fixa innan vi tar bilen upp till Huskvarna, hela huset för oss själva hela helgen så vi ska grilla, mysa och bara ta dt lugnt, hoppas på kanon fint väder så man kanske kan sola för första gången i sommar :D

Havredryck

Vaknade för en stund sen och har gått morgonpromenaden med hundarna, puh va det var varmt ute och inte svettas man mindre när man är ute med 70 kg hund som vill åt olika håll! Nu sitter jag och väntar på att veterinären ska ringa, självklart var ju hon som vi hade i tisdags ledig idag så djursjukvårdaren skulle rådfråga någon annan och sen ringa tillbaka till mig. Det är nämligen fortfarande ingen större förändrig på Akilles ögon och imorse spydde han vitt skum fyra gånger så börjar bli orolig att det är något annat än en ögoninfektion. Han vaknade inte förrens 11.40 idag och nu sover han igen + att han gick in i väggen idag igen, ser han inget ? svårt att veta, eller om det är för att han kisar.

Själv sitter jag här och över jordgubbsyogurt och dricker havredryck med chokladsmak, den är faktiskt ganska god, är iallafall det bästa alternativet till pucko som jag inte kan dricka :( Godaste som finns! Ska njuta av dagen idag och latat mig, dock måste jag duscha, packa, städa, diska och fixa iording här hemma för imorgon åker vi till Huskvarna för att vara hundvakt åt mamma och pappas hundar när de åker och hälsar på bror i stockholm över helgen. Mamma ska ta med sig mina böcker till sjuksköterska programmet med, min bror lästa första året här nere i Borås och hoppades sen av så jag ska få alla hans böcker som han har spenderat tuseltalskronor på, så det känns bra! :D För på måndag smäller det, då börjar introduktionsveckorna med kåren och en massa bus!


A true love story


Nämnde ju i tidigare inlägg att det var en gemensam kompis som förändrade både mitt och Nicklas liv, nu kommer hela historian :)

Våren 2006 bestämde jag mig för att åka på språkresa helt själv ner till Malta för att studera engelska i tre veckor och bara gotta mig på ett  fyrstjärningt hotell :) den 16 juni bar det av till Landvetter flygplats med mamma och pappa för att lämna Svergie. 

Väl nere i Malta hamnde jag med fyra tjejer i ett rum med bara fyra sänger så det var bara att gilla läget, jag, Sofie och Therese hamnade i samma dubbelsäng. Både jätte goa tjejer och vi spenderade alla tre veckorna tillsammans. Vi solade, badade och åt oss mätta på underbar hotellmat. Väl hemma i Sverige igen skiljdes vi åt, men det dröjde inte länge förrens vi träffades igen och då här nere i Göteborg, under det pågående Göteborgskalaset samma år :) Det är här Nicklas kommer in i bilden. Nicklas var Sofies bästa kompis och även "grannar", de bodde på samma gård (där vi bor nu, i huset bredvid :D)! Nicklas följde med oss till bananpiren och för mig var det helt klart kärlek vid första ögonkastet, en snygg och otroligt omtänksam kille, inte varje dag man hittar de, och speciellt inte en göteborgare ;)

Första kvällen höll vi handen och pratade en massa under de andra fulla försvann och bara lullade omkring, otroligt mysigt! Andra kvällen var Nicklas på krogen med sina kompisar och eftersom vi inte hade fyllt 18 fick vi roa oss bäst vi ville, vi gick runt på stan och på ett eller annat sett så kom jag bort från Sofie och blev själv klar mitt i brunnsparken! Som tur var ringde NIcklas till Sofies mobil som jag fortfarande hade, vid det här laget hade jag hittat Sofie, men hade ingenaning om vart jag var? Efter många om och men lyckades vi hitta varandra, Nicklas arg som en geting och Sofie full som jag vet inte vad och jag ledsen som aldrig förr och mitt i alltihopp kyssar han mig!! Mitt ledsna jag förvandlas snart till ett frågetecken, vad menar han? Full var han ju!

Sofie övertalade oss att inte gå hem med henne så vi satte hos nere vid skolan och Sofie somnade på en parkbänk och jag och Nicklas kysstes hela natten på en annan :D Vi bytte nummer och han lovade att ringa dagen efter, vilket han gjorde. Vi gick på stan och tafsade på varandra i smyg, haha! Smma dag var det dags för mig att åka hem. Nicklas följde med mig till bussen och vi kramades och sa hejdå och lovade att vi skulle höras av! Direkt när jag sat på bussen ringde jag upp min vän Maria och sa "jag tror jag är kär".

Detta var i augusti och det skulle dröjja till början på nästa år, alltså 2007 tills vi skulle ses igen. Nicklas och Sofie satte sig på en buss och kom upp över dagen till mig i Huskvarna. Vi fikade och gick på stan, men inget hände mellan mig och Nicklas denna gången. De åkte hem senare samma dag och vi skiljdes åt ännu en gång och jag lika kär som innan. Alla hjärtans dag får jag ett sms och vi bestämmer snabbt att vi ska ses igen och då snart. Veckan innan vi hade bestämt att vi skulle träffas, ändrar Nicklas sig och ställer in. Han vill inte träffa en tjej så långt bort och blablabla. Besviken som aldrig förr börjar jag ge upp hoppet om att det någonsin ska bli något mellan oss!

Nu går det flera månder till vi hörs av igen! Inte förrens i maj eller juni hör jag av mig på sms "Hej! Hur e det? Allt bra? Längesen vi hördes nu." och till min förvåning får jag ett väldigt glatt svar och vi börjar ta upp kontakten ännu en gång. Både på sms och efterfesten.com. Senare samma sommar bestämmer sig jag och några killkompisar att åka till Liseberg och jag kan träffa Nicklas igen. Vi träffas utanför Universum och bara pratar, går lite på stan, han skulle åka till Turkiet samma kväll och när han är borta åker jag på semester till Kroatien, men vi ska höras av så fort jag kommer hem. Längtan ....

Den fjärde augusti möter jag Nicklas på resecentrum i Jönköping. Nicklas träffar mamma och pappa, pillar i maten pappa har lagat, somnar och snarkar i soffan till min älsklingsfilm och får gå på bio och se en film han verkligen inte vill se. Nicklas stannar hos mig och åker hem först dagen efter och sen började det eviga pendlandet fram och tillbaka varje helg fram till den 17 aug förra året då jag och Nicklas flyttar ihop i en etta här nere i Göteborg. Nu har vi varit tillsammans i 2 år (nu på tisdag), sambo i ett år (nu i måndags) och vart förlovade i mer än ett halvår och jag är lyckligare än någonsin. Vi har två underbara hundar och en kanon fin lägenhet och jag trivs som fisken i vattnet i Göteborg!

Så en språkresa för över 20 tusen förändrade mitt liv och det var så värt det!

Onsdag

Nu sitter jag vid datorn för första gången idag, vet inte vart all tid flög iväg, antagligen när jag råkade slumra till några timmar innan sen hade det vart fullt upp känns de som.

Vaknade med en lika dålig hund som dagarna innan, inte ett dugg bättre känns det som tyvärr så imorgon blir det ett samtal till vet. och se ifall vi kan få en tid att komma in igen. Vill ju ha en pigg och snygg hund till utställningen på söndag, så hoppas hoppas hoppas att ett mirakel sker över natten :)

Inte kunde jag vara hemma och tycka synd om honom, bara en lite promenad och sen sticka iväg til hunddagiset för att öppna, jobbade dock bara till strax innan 9, jätte skönt! Så gick hem och och la mig och mös med vovvarna och sen ena sekunden så höll jag i ett tuggben till Akilles och sen den andra vaknar jag och klockan är 11.40 :O och ja skulle börja joba klockan 13 igen och hundarna skulle rastas och äta och jag själv skulle äta så det var bara att flyga upp. 12.55 var jag klar och som tur är har jag ju bara 1 min från jobbet, knappt, så jag hann i tid som tur var :)

Nu har vi käkat pizza, vart nere och handlat på ICA lite och kollat på friidrotts VM en stund. En gemensam kompis till mig och Nicklas har även vart och hälsat på en stund och tjötat lite, hon flyttar till Norge och ska jobba i helgen så ville säga hej då! Det är även tack vare henne kan man säga som jag träffade Nicklas :) så hon är bäst kan man säga ;) men det är en lång historia som jag kan ta en annan gång :) i ett alldeles eget inlägg när jag har tråkigt!

Nu ska jag äta polly, dricka cola och kolla färdigt på friidrotts VM för ikväll och sen väntar sängen efter en lång dag :)


Redan lite bättre

Nicklas var och hämtade ut medicinen till Akilles innan, dock fanns tydligen inte den salvan som vet. hade skrivit ut på recept så "apotektanten" fick ringa till vet. och byta och grejja, så nu blev det droppar istället och han ska ha det 4 ggr om dagen så det kan bli lite pyssligt men det ska nog gå. Skönt att han har blivit lite bättre iallafall, han kan se igen :D to.m busat lite med Lotta!

Nicklas har köpt 2 årspresent till mig nu med, tog han ett tag :P så nu är jag jätte nyfiken på vad han har hittat på, men smart som han är ska han först hämta ut det på måndag så inte jag kan rota här hemma. Han vet att jag inte har så mkt annat för mig när jag går hemma, haha! Egentligen vet jag att han så gärna vill berätta, men det får han inte för jag tycker om överraskningar!

Känns som klockan är typ 12 eller nått, jätte mysko! Känner mig redo för sängen på något konstogt sett. Tur är väll de eftersom jag ska börja jobba 06.30 imorgon, kan ju inte vara uppe hela natten då inte. Nu ska jag gosa ner mig i soffan igen, tror jag måste ta något att äta med, är lite hungrig och då kan jag absolut inte somna sen.


Ursäkta ?

Detta måste vara det värsta jag har sett på länge:
http://www.youtube.com/watch?v=_IWmA6M-_bc

och dom stannar inte ens ? Det finns något som heter staket, HALLÅ!

Här är artiklen i aftonbladet, länken finns även där:
http://www.aftonbladet.se/sportbladet/motor/rally/article5657559.ab

Usch säger jag bara!

Uppe med tuppen

Klockan 8 skulle vi vara hos veterinären med Akilles så det var bara att pallra sig upp ur sängen, Nicklas var dock glad att han fick 2 timmars sovmorgon från jobbet. Allt gick super hos veterinären, Akilles skötte sig som vanligt och han blev undersökt, de kom fran till att han hade fått en kraftig ögoninfektion på båda ögonen och blev ordinerad salva 3 ggr om dagen i minst 10 dagar. Stackars liten. Hon sa att han skulle bli bättre på bara ett par dagar så det hoppas vi på :) så han kan se igen.

Nu sitter jag och äter risgrynsgröt och dricker ett glas med arlas lakotosfria mjölk, vilken är det absolut bästa av de laktosfria alternativen som finns, den smakar riktigt mjölk och inte utspädd vaniljsås som många andra. Ska snart börja tvätta lite, tänkte ta lakanen så att det inte finns "smitta" från Akilles ögon så inte Lotta får de eller Akilles igen.

Nu måste jag sätta lite fart, hörs sen!


Stackars liten!

Akilles är nästan blind, han har både gått in i dörrar och väggar idag, inte alls kul att se honom med så ont i ögonen. Han blundar hela tiden stackarn. Hoppas det blir bättre så fort jag kan börja behandla honom imorgon och att det inte är värre än en ögoninflammation och att han inte smittar Lotta. Min plutt!

Är hemma från jobbet nu och ska ställa mig och diska innan jag kan börja laga lite mat, blir köttfärssås och spagetti idag hade jag tänkt :) Nicklas är inne istan och ska köpa 2 års present till mig, spännande! Undra vad han hittar på för något och förhoppningsvis har han med sig ett rosa paraply till mig med (VILL HA!!)


Otrevlig överraskning!

När vi kom hem ifrån Rix FM igår så upptäckte jag att Akilles knep väldigt med sitt ena öga, han kollade knappt på det. Idag är det tyvärr ännu värre, han kniper med båda och inte vet jag om det är för att han har ont i det ena och liksom automatiskt kniper med båda eller om det faktiskt har spridit sig över natten, så nu är veterinär tid bokad tills imorgon bitti, stackars liten! Bara det inte är ett hornhinnesår efter allt spring och bus i skogen igår. Håll tummarna!

Vaknade av mig själv vid 10 idag för första gången på väldigt länge, brukar alltid vara av en "Lotta duns" i sängen eller alla Akilles fyra ben i ansiktet, så det var väldigt skönt kan jag säga. Att Akilles öga hade blivit sämre var mindre kul! Så nu har vi varit ute på morgon promenaden alla tre och hundarna har ätit frukost så nu är det bara jag kvar :) funderar på risgrynsgröt eller kanske vanilijyougurt med start, vi får se!

Börjar jobba klockan ett på hunddagiset där jag har jobbat till och från sen januari iår. Det ligger i huset bredvid så det är jätte smidigt, går ca 5 min innan jag börjar, jätte skönt! Blir väll tyvärr inte så mkt mer jobb där nu när skolan börjar, för vill koncentrera mig på den nu, så kommer väll alla vovvarna :) (eller nästan alla iallafall)

Nu blir det bloggläsning och frukost!

Josefin

Eftersom jag inte bloggat så länge så vet ni ju inte så mkt om mig (förutom ni som känner mig då) så tänkte jag skulle skriva några själviska rader om bara mig :)

Jag föddes 1989 på Ryhovs BB i Jönköping och var då bosatt i en lägenhet i Huskvarna med min mamma, pappa och storebror. Samma år döptes jag i Huskvarna kyrka till Josefin Sara Maria Karlsson, helt emot min brors vilja som tyckte att rätt namn för mig var vanilj, för vaniljglass var ju toppen! När jag var ett par år gammal flyttade vi till ett rött radhus och några år senare fick jag även en lillasyster.
 
I Huskvarna stannade jag kvar tills för ca ett år sen då jag flyttade ner hit till Göteborg för att flytta ihop med min kärlek Nicklas som jag träffade sommaren 2006 (men han dissade mig fram till sommaren 2007 då vi faktiskt blev ett par på riktigtt, eller hur älskling?). Väl nere i Göteborg bosatte vi oss i våran alldeles första lägenhet, en stor etta, tills vi hittade denna underbara trea med inglasad balkong bara nån månad senare där vi bor nu med Lotta och Akilles :) Våra hjärtegull!

Jag är utbildad djurvårdare och tog studenten i juni 2008 och drömmen hade varit att fortsätta utbilda mig som djursjukvårdare i Skara men drömmen sprack när betygen inte räckte för att komma in och hamnade på reservplats 150 efter andra antagningsbeskedet. Som tur var kom jag in på det absolut näst bästa som var sjuksköterskeprogrammet på högskolan i Borås där jag kommer börja nu den 24 augusti och även min bästa vän Maria, som jag har saknat enormt mkt sen jag flyttade från min lilla håla. Drömmen är nu att vara färdig utbildad barnmorska tills jag är 26 år och få jobba som det till pensionen :) och sätta många små liv till världen! Jag hoppas ni följer mig på min resa dit!

Dagens uppdatering

Inte hunnit skriva så mkt idag, känns som bara dagen flög iväg. Somnade i ett par timmar innan, hade världens huvudvärk så var verkligen tvungen att ta mig en tablett och gå och lägga mig och då var varken Nicklas eller hundarna sena att hänga med, som tur var hade jag en mobil som ringde och väckte oss, vem vet när vi hade vaknat annars.

Åkte iväg till Tuve och inhägnaden med hundarna idag med, de tycker det är så otroligt kul att få springa och busa och sen gå en skogspromenad så vi försöker göra det så ofta som det går. Bra om de är trötta och sover när man lämnar dem några timmar med :) som vi var tvungna att göra när vi skulle in till stan och kolla på Rix FM festivalen på Kungstorget. Regnet höll sig borta de mesta av tiden det kom några stänk bara som tur va. Ganska mkt folk var det och massa puckon, usch va störd man blir ibland. När man står och kollar så kommer det massa folk "ursäkta, ursäkta" och man tror att de ska gå förbi men nej istället ställer sig de mitt framför en så man inte ser ett skit!! Störande som satan!

Agnes gjorde även en "trosshock", man kan ju tycka att man kan vara lite smidig när man sätter sig ner på huk när man har klänning på sig men icke, rakt fram emot publiken istället för att lite smidigt sätta sig med bena åt sidan! Vita var dem för de som undrade ;) Gert har även "källor" på att svininfluensan och missionärsställningar har ett samband så nu är det doggy som gäller gott folk ;) 

Nu sitter vi och äter cheeseballs och dricker cola och kollar på filmen på femman, Northens lights :) Det är nån slags "följetång" nu fyra söndagar i rad och idag är det den 3 filmen och de två andra har varit riktigt bra och denna verkar inte vara så dum den heller :) Men just nu är det 100 m finalen i friidrotts VM som gäller för en stund! Hejja Bolt!


Fruktansvärda odjur!

Har kliat sönder fötterna inatt/morse, pga av j*vla myggbett h*lvete! Det absolut värsta jag vet och speciellt när de ska sätta sig och suga blod på fötterna!! Det gör mig galen när det kliar, så kliar ALLTID sönder mig tyvärr.

Hundarna väckte oss strax innan tio, så nu har vi vart ute på promenad och ätit frukost. Jordgubbskräm och jos ♥ Ganska fint väder ute men det blåser mkt så det kan säkert ändras fort, men vi hoppas att det håller i sig så vi kan åka in till stan och kolla på Rix FM festivalen ikväll. Något som vet vilka artister det är ? Några bra ?

Filmen The Villiage igår var väll ingen hit direkt, mkt konstig och ingen vidare handling tyvärr, men har man börjat kolla måste man se slutet me. Scary Movie började efter och den är ju kanon kul, spelar ingen roll hur många gånger man har sett den, skrattar ALLTID!

Måste lyfta på baken och börja dammsuga snart, får göra det ca varannan dag när man har två håriga monster här hemma, eller iallafall ett hårigt och ett mindre hårigt men dammar gör de båda två när de busar och springer omkring. Klarar inte av att se skiten på golvet, usch! Än ska jag iallafall inte lyfta på ruman för nu blir det lite friidrotts VM på tvn.

Så mkt man vill!

Sitter här och kolla på nail4you.se och alla deras fina dekorationer, tippar och nagellack och bli helt galen! Skulle så gärna vilja förlänga naglarna och älskar ju att pilla och hålla på så skulle passa mig perfekt att göra det själv hemma en kväll, men det står ju försjutton inte vad man behöver köpa för att kunna göra basic naglar? Startkitten är ju svindyra och behöver ju inte dirket värsta exlusiva grejjerna. Ingen som vet ? Får väl helt enkelt gå och göra en manikyr istället!

Klippa mig vill jag me :D Mamma gjorde slinger förra gången jag och Nicklas var uppe och hälsade på i Huskvarna men för att klippa mig behöver jag en frisör. Just nu har jag verkligen inte råd så får helt enkelt vänta tills studielånet trillar in om det nu blir några pengar över till det .. Tänk om man vore rik ? Gud va skönt!

Hade jag vart rik så hade jag köpt ett hus med en stor tomt som hundarna kunde busa omkring på och bygga en hundgård till dem som de kunde vara i på dagarna när Nicklas jobbar och jag går i skolan, tänk va skönt för dem!

Ska nog gå och lägga mig och drömma om fina naglar och röda hus med vita knutar! Natti natti gott folk!

Pizzabak

Nu är pizzan bakad och uppäten, eller iallafall hälften! Gjorde dubbelstats så att vi slipper laga mat imorgon :)  och såklart så att det räcker till en matlåda till Nicklas! Sitter och kolla på friidrotten på ettan lite :)


Om du blev sugen på att skita ner händerna med deg och svälla i magen gör du så här:

Degen:
25 g jäst
2 1/2 dl vatten
1/2 tsk salt
2 msk olja
6-7 dl mjöl

Tillbehörs exempel:
Tomatsås
Ost
Skinka
Tomat
Lök
Vitlök
salami
Champinjoner
Feferoni
ananas
majs
oregano

Gräddas i ugnen på 225 grader i ca 10 min



Hade ju tänkt att vi skulle ta oss en sväng in till stan och kolla in göteborgskalaset men vädret tillåter tyvärr inte det så vi gäser i soffan med cheeseballs och hallonsoda istället :) så hoppas vi på bättre väder imorgon istället, är ju sista dagen imorgon! Jag massa filmer på tvn idag men vet inte om det var någon jag fastnade för men bli nog till att kolla in The villiage på 5an och se om det är något att ha :)

(bilden lånad från google.se)

Mina älsklingar :)



Måste ju visa bilder på mina underbara vovvar :)
På bilden ovan ser ni min och Nicklas första hund, Lotta! Hon är en blandras av Berner sennen och Pyreneisk mastiff och är född 2008.05.15. Hon är mest en soffpotatis men tackar absolut inte nej till massa lek och bus! Bilden nedanför ser ni Akilles, en renrasig Faraohund som är född 2008.12.12. Akilles ska förhoppningsvis ha en framtid som både Utställnings och LC champion (LC= "kapplöpning på ett fält")

Hur man undviker att bli hajmat ..

Åkte iväg en sväng till skogen med hundarna, men tyvärr började det regna när vi kom dit, men lite hann de busa som tur var. Nu ligger de helt utslagna isoffan (Nicklas med!) själv sitter jag här och kollar på Animal planet och ett program om hur man undviker att bli hajmat. Jag HATAR hajar och får gåshud bara jag ser dem på tv , brrr! Fast detta programmet käde jag att jag hade nytta av så jag var bara tvungen att titta, man vet ju aldrig när det kommer en haj när jag badar i sjön (svar ja, så fjantig är jag) vågar knappt simma ut där jag inte bortnar! Massa bra tips får man, te.x att om man bär starka färger och stora skillnader i färger ex. en clowndräkt som de testade med så blir man mer "attraherande" för hajarna, så jag säger bara aldrig med en färgglad bikini ;) haha! De hade även på sig sånna där dräkter som riddare hade på sig förr i tiden när de testade allt, ni vet sånna med massa små ringar, va de nu heter! Sån skulle man skaffa sig och ha med sig utomlands så kanske to.m jag vågar på mig att snorkla eller gå ut längre än jag bottnar, vem vet :D

Snart blir det pizza bak :) skinka, salami, feferoni, champinjoner, lök, tomater och massa ost! MUMMA!

Upphittad!

Glömde ju berätta att klotången är hittad och klorna är klippta på vovvarna! Det roliga är att jag alltid klagar på Nicklas när han letar efter sin plånbok eller nycklar, för han kollar bara runt lite och sen lyftar jag på en grejj på byrån och så ligger det där. Jag hade verkligen letat igenom hela lägenheten efter klotången, eller iallafall där jag trodde den kunde vara, så igår så lyfter jag på ett lakan på byrån och gissa vad som ligger där under ? Joo klotången i egen hög person! Typiskt! Där fick jag äta upp allt jag hade sagt! + att jag har spenderat säkert en timme på att leta efte den f*rbannade klotången!

Hundarna väckte oss inte förrens 10.30 idag, så en lite sovmorgon fick vi iallafall, vilket är väldigt uppskattat. Morgonpromenaden, frukosten är avklarad och även lite "vovvebus" så nu äterstår att se vad det blir av den här dagen :) Åker nog en sväng till skogen med hundarna och sen kanske en sväng till Göteborgskalaset :)

Det är dags för fredags mys .. lala ..

Mätt som en plätt efter pastasalladen så gick vi kvällspromenaden med vovvarna och
sen blev det till att gosa ner sig i soffan med chips, dipp och cola :)
Håller på att titta på filmen Helter skelter som handlar om mördaren Charles Manson som hade en sekt på 60-talet,
helt sinnesjuk film, mår lite illa faktiskt och ändå hade en fått tre plus och hyfsat betyg!
Det är förövrigt från Charles Manson som Marilyn Manson har tagit halva sitt artistnamn ifrån, den andra halvan
kommer från Marliyn Monroe såklart.
Även om filmen inte var nån hit så måste jag se slutet som alltid, sen blir det lite BB repris på tv400 och sen nana
sängen och en lång sovmorgon imorgon om vovvarna tillåter!

Hörs imorgon!
Kram kram Josefin


som ny!

Kom precis ur duschen och känner mig verkligen som ny, usch va skönt det var! Ren och fräsch!
Lyssnar på Marliyn Manson på spotify, Underbart!
Har varit ute på en lite promenad med vovvisarna med i den strålande solen, fast så varmt är det tyvärr inte!
Brevbäraren var här nyss med så fick post från Högskolan i Borås, skulle registrera mig på deras hemsida
så jag inte missar min plats, så ny är jag officiellt sjuksköterskestudent :D wiiie!
Både spännande och lite pirrigt måste jag säga, även om det inte är så länge sen som jag pluggade sist så
är det ju nått helt nytt för mig, men antagligen är jagju inte den enda som känner så, jag har ju min vän Maria!

sen för att hoppa till nått helt annat blir jag GALEN, har letat efter den där förbannade klotången sen igår morse och har
fortfarande inte hittat den, kan inte fatta vart den har gömt sig!! säkert hundarna som har gjort det för at slippa!
Letandet förtsätter ...

När Nicklas kommer hem ska vi ställa oss och göra pastasallad, mumma!


Någon snäll därute ?

Skulle verkligen verkligen vilja ha en snygg bloggdesign och jag känner inte riktigt att jag lyckas,
så undrar ifall det finns någon snäll som skulle vilja göra en åt mig ? :)

Jag är helt enkelt för oteknisk för sånt här!

En ny kärlek ;)

Har haft en jätte mysig idag i sängen med min nya kärlek,
en rosa IPOD nano 8GB med rosa skulls hörlurar ;)
Har aldrig vart speciellt förtjust i att lyssna på MP3 innan
men nu när jag ska börja pendla 2 tim varje dag kan det vara skönt att ha!
och sen är det ett mkt stort + att jag kan lägga in bilder på mina 3 älsklingar!

Ska snart nana sängen, Nicklas har redan lagt sig!
Fast lägger jag mig nu så är jag klar vaken när han går upp till jobbet vid 5.40
och det är inget hit så sitter nog uppe här en stund till :)

men Natti natti :)

Välkommen till min nya blogg!

Kul att ni hittade hit! :)

Min första och enda fråga, hur sjutton gör man ?
Har ju blivit blogg beroende på sista tiden och alla andra bloggar jag läser
har ju så otroligt fina designer och jag fattar noll komma noll!

Hörs sen och så hoppas vi på en snygg design! :)

Kram kram Josefin

RSS 2.0