huskvarna nästa

nu ska det bara diskas och packas det sista sen ger vi oss ut på 40 till Huskvarna och för att fira jul :D
så nu varnar jag för dålig uppdatering nu innan 2010 :) så jag önskar alla ett GOTT NYTT ÅR om vi inte hörs innan det!

Julafton igår var mysig med massa paket, mat och spel :) MYS MYS!

ville bara ..


önska en riktigt GOD JUL! :D

Kladd och tvätt

Nu är klapparna färdiga och ligger under granen, iallafall mina och Nicklas de andra ligger i påsar i gästrummet.

Tvätten är hämtade och ligger fint vikt i IKEApåsar i hallen, duktig man man har! :)

Gräddkolan står i köket och svalnar och väntar på att bli klippt i bitar och inpackade i papper.

Hundarna ligger och sover utslagna efter massa bus och promenad med husse.

Nicklas ligger och snarkar framför sagan om ringen, som absolut inte är bra!

Jag sitter och lyssnar på "Your song" med Calle Kristiansson från IDOL, Underbart!

och sist men inte minst är det JULAFTON imorgon! WIIIIE!


HOPPAS HOPPAS HOPPAS!


Snälla snälla snälla kan inte snön ligga kvar tills imorgon, eller resten av vintern för den delen med :)
hade inte gjort mig något alls! MYS MYS MYS!

Så imorgon är det Julafton :D känns inte riktigt som det än, men jag kommer väll inte kunna sova ikväll som vanligt, precis som en liten barnunge, haha! Typiskt mig! Ska lägga mina och Nicklas klappar under granen ikväll så vi kan öppna och mysa tillsammans imorgon på morgonen :) WIIE! Ett problem bara, jag har inte köpt nått till honom en :O ??!! och va sjutton ska jag köpa ?? Jaja, ska in till stan snart bland allt folk, så nått ska jag nog hitta hoppas jag! :D

Godis igår blev inte färdigt så jag får ställa mig i köket ikväll igen + att jag ska tvätta 19-22 med.
Nicklas hade köpt LJUS choklad istället för VIT! så inga snöbollar blev gjora tyvärr och ingen knäck heller.
Så idag blir det snöbollar, knäck och tryffel tror jag :) om jag orkar men Nicklas har lovat sin mamma att vi ska ta med oss imorgon så det är bäst jag är flitig ikväll!

Väntar på mannen i huset nu, han slutar tidigare än vanligt så vi ska packa in oss och hundarna i bilen och ge oss ut och busa i snön :) men första MÅSTE jag duscha! Glömde nog att ta deo när jag duschade i måndags så jag luktar som en gammal gubbe har ALDRIG luktat så här illa i hela mitt liv. Märkte det inatt och då var det ju för sent så jag säger bara duischen nästa.

Bjuder på två vackra bilder på två vackra hundar
tagna igår i snön


Julgodis :) och choklad ÖVERALLT!

Jag är hopplös, både när det gäller att laga mat och baka.
Grejjer överallt, ingredienser överallt!
Min pappa som är kock hade gråtit om han såg mig i köket :D haha!

Nu är iallafall rispuffarna och cornflakes kakorna gjorda och när Nicklas har diskat färdigt efter mig :P
så ska jag ge mig på att göra snöbollar, knäcker får vänta tills imorgon :) och kanske kola om jag vågar!
Massa temperaturer och kulprov och sånt, låter alldeles för krångligt för mig.

GISSES VA DET SNÖAR! har säkert kommit 5 cm på bara nån timme! och se som sa att det skulle bli plusgrader och regn, pytsan säger jag bara! VIT JUL HERE WE COME! Ska ut och mysa med hundarna i snön snart, så fort jag är färdig i köket!

Så nu är det bästa att jag fortsätter :) så jag blir färdig nångång!

Bananjuice


På Ullared sålde de olika juicer i tetrapack, passion, apelsin osv. men också med smak av banan och 4 andra frukter, kommer inte ihåg vilka, så var ju tvungen att köpa och testa den. Ångrar jag mig ? Jag kanske. Den såg läskig ut så där lite spy grön aktig och sen smakade den BANAN! och då menar jag bara banan och så var det lite tjock i konsistensen. Lite läskig var den och passade definitivt inte till att dricka till mat som jag och Nicklas gjorde igår. Däremot är den nog kanon god i milkshake, drinkar eller liknande.

Nio väckte Akilles mig imorse och tyckte det var dags att ge sig ut i snön, tur att han är så söt så han lägger sig på ens arm och slickar i örat :) hihi! Akilles fick ett nytt fint täcke igår som han "plast" matte och uppfödare har sytt till honom, tack Lotta! :) Lägger ut bild på det!

Dan före dan före dopparedan, eller ? :) JOJOMENSAN! WIIIE! JAG ÄLSKAR JULAFTON! och min första jul hemifrån för den ska firas här i Göteborg med Nicklas familj :) sen på fredag bär det av till min I Huskvarna för ytterligare en "julafton" och massa mat!

Idag ska jag diska och plugga och såklart ut i snön och ta kort på vovvarna :) Måste ju ha lite fina vinter bilder!


ÄNTLIGEN!


"Älskling är det kallt ute? Jaa det är det väll ... (2 sek senare) DU MÅSTE SE DET HÄR! DU KOMMER INTE TRO MIG" Haha, Nicklas i ett nöt skal, efter att ha vart vaken i ca 30 ser han att det är massa snö ute :P haha.

UNDERBART! Så som jag har längtat efter lite fint vinterväder och massa snö bus med hundarna, så väntar bara på att Nicklas ska komma hem frn jobbet sen åker vi och släpper hundarna och tar massa fina vinterkort, bara det inte har blivit för mörkt :(

Nu har jag Jullov, hade sista skoldagen idag :) JÄTTE SKÖNT! dock måste det pluggs iallafall, så får väll se hur det går med den biten :P

På torsdag blir det julafton här nere och HOPPAS att snön ligger kvar och sen på Fredag blir det julafton i Huskvarna och sen stannar vi där över nyår och HOPPAs på massa snö och bus! Kankse pulkaåkning ? :D


Lite vitt


Vaknade och tittade ut idag och vad ser jag, lite snö :D så nu hoppas jag ännu mer på en vit jul.
Tyvärr har den mesta snön nu blåst bort och lagt sig i kanterna, jag som tänkte gå ut och leka med vovvarna i snön! så jag vill ha MER SNÖ MER SNÖ!

Mindre än en vecka till jul nu med, MYYYYS! På tal om det så har jag massa julklappar att slå in så får väll ta mig där bak och sätta igång med det, det ska även städas och tomtar och granen ska sättas upp i helgen och även inte till stan nästa vecka och köpa julklapp till min kära sambo och något gott till vovvarna :)

Idag blir det krogen med Sara, frågan är bara hur sjutton ska man klä sig ? :S


Det finns hopp

Kallt och fruset ute och några få snöflingor ramlar ner från himlen, kanske en vit jul i Göteborg iår ? Jag hoppas iallafall, det hade vart underbart! Nu håller vi tummarna att det håller i sig!

Har sprungit fram och tillbaka från tvättstugan sen sju imorse, pust! Skulle ha tvättat 13-16 som jag brukar men eftersom vi fick infallet att vi skulle åka till Ullared idag vid tre så fick jag byta och som vanligt är alla tider fulla, som du brukar vara om man inte bokar en vecka i förväg så jag fick ta vad som fanns kvar innan måndag och det var idag klockan sju eller lördag klockan sju och vem vill gå upp på lördag klockan sju, inte jag iallafall! men jag la i tvättan imorse gick och la mig igen och ställde klockan och sen gick och hängde upp den så har fått sova nån timme extra iallafall :) mkt skönt! och välbehövlgt om jag ska springa på ullared några timmar sen.



På tal om tvätt så måste jag visst springa och hämta den nu tjingeling!


SNÖ!


Föreläsning idag så det var bara att pallra sig upp vid sex och gå ut på promenad, och såklart regnade det! BRR!
Såg ut som en slickad katt när jag kom in, för att inte tala om hur blöt jag var om fötterna då jag hade gått i UGGS!

Tänkte att jag skulle vara smart och tog på mig gummistövlar och regnjacka när jag gick till bussen. Somnade på bussen som vanligt och vad händer när jag tittar upp ? JO SNÖ! Typiskt! Hur kul är det med gummistövlar och en tunn regnjacka när det är minus och snö ute ? Fötter som isbitar! En nackdel med att åka så långt till skolan, man har ju ingen aning om hur vädret är när man kommer fram.

Har precis slängt i mig lite nudlar och kollar på förlossningskliniken på fyran :) Det har haft "säsongs start" igen som tur är! Måste ner och byta tvättid då vi har bestämt oss för att ta en tur till ULLARED imorgon eftermiddag.

Ska göra köttfärssås lite senare när Nicklas kommer hem och sen åka och handla lite mat tror jag.


Alla mina tankar till dig


En av mina gymnasielärare från Tenhults naturbruksgymnasium har lämnat oss alldeles för tidigt, så fruktansvärt orättvist så som hon har kämpat mot sin sjukdom. Mamma, fru, dotter, syster. Hon var en otroligt snäll och omtänksam människa och en bra lärare. Idag går alla mina tankar till henne och hennes familj!
Tänder ett ljus för dig Maria!

VILA I FRID MARIA SEDSTRÖM <3


Havregrynsgröt


Gröt till frukost? varför inte! Gott och man blir mätt :) smidigt som satan med.

Nu är vi hemma i Göteborg igen efter en lugn och skön helg hos mamma och pappa i Huskvarna :)
Träffade Malin, Snuffe och Meja en sväng :) Massa hundbus och fika, alltid lika trevligt!

Huset ijämte mamma och pappa ska säljas nu efter typ fyra år så vi gick in på visningen och kollade. GUD va konstigt det var att vara inne i samma hus fast ett annat ändå, mkt mysko! Gammalt och fult var det där inne, haha!

Nu ska jag kika på tvn lite och plugga innan Nicklas kommer hem :)

Ullared på onsdag ?

typiskt mig


"kissa och bajsa snabbt nu, matte är jätte hungrig" så låter det ALLTID varje morgon när jag är ute med vovvarna, och vad händer sen när jag kommer in? Jo, jag ger hundarna mat, kollar så att Akilles äter upp sin innan Lotta snor den, sätter på datorn och sätter mig här. Ingen frukost! Tar kanske en timme innan jag sätter mig och äter, haha! Jag är helt enkelt hopplös! och hungrig är jag!

Hundarna ligger i soffan och busar med husses strumpor :) Kul låter dom, som alltid! Lotta har nått konstigt läte för sig och Akilles är inte sen att hänga på.

Dagen ser ut så här:
ÄTA!!
Duscha
Packa?
Åka till stan och träffa Sara och Viktor
Hem och:
Diska
Packa?
Plocka iordning
HUSKVARNA!

Håll tummarna för att vi är uppe till IDOL FINALEN! :D

Varnar för lite dålig uppdatering i helgen, då min tonåring till syster är ganska bra på att ockupera datorn! ;D

Mammas pojkar


Måste bara säga: VA TÄNKTE DE MED ? RÖVEN ? HALLÅ!
Bobby väljer äckliga Julia, Christian väljer Viktoria  ?? HALLÅ!
Tim va den som valde rätt, Moa, dock tråkigt att det inte blev nått mellan dem sen, men men.
Inte blev det nått mellan de andra paren heller men det hade jag inte väntat mig heller, de valde HELT FEL!
Jane och Bobby hade vart kanon tillsammans och likadant Christian och Martina.
Nån skulle ha lyssnat på sin morsa och nån skulle inte gjort det. men men.
Jag är lite besviken :P men det är bara för att jag alltid blir så besatt.

Nu ska jag in och nana ijämte en snarkande Nicklas, haha hör han ända hit :P

ändrade planer


Nicklas kom hem och bestämde att vi skulle in till stan :) så så blev det!
Så någen matlagningen blev det heller, utan en tre rätters på "Jensens Böfhaus" :P
Nachotallrik, hamburgare och chokladmousse, så gissa om jag är mätt ? Ojojoj!
Även en tröjja rikare :) den svarta munktröjjan med blommor på från Gina tricot :D LOVE IT!
Skulle ju köpt en väska men hittade ingen som jag fastnade för direkt, så får väll se om det blir en imorgon.

Nicklas inhandlade ett par skor :) och jag ett par värmande sulor till mina "MC boots" jag köpte häromdagen.
Missade ju Mammas pojkar, så är jätte spänd på vilka killarna valde, så MÅSTE se det imorgon :) HEJJA JANE!

Nu ska vi nana sängen, ska bara kika färdigt på Kniven mot strupen först, är ju från Habo :P haha!



HUVUDVÄRK!

GAAAH! Jag hatar min huvud, eller aa iallafall när det värker, FRUKTANSVÄRT!
Har inte fått ett skit gjort idag, tänkte jag skulle packat lite eftersom det bär av hem till mamma och pappa imorgon :) för imorgon på dagen blir det Nordstan och en fika med Sara, gud va längesen :) Ska bli kul!

Ska inhandla lite julklappar och grejjer till mig imorgon, bla. den snygga tröjjan på reklamen för Gina Tricot :)

Väntar på Nicklas nu och hoppas han ska laga lite mat till mig :) Har tinat kyckling men ingen aning om vad jag ska göra med den :P

JUST DE! KATASTROF! Förlossningskliniken går ju inte på tv4 längre upptäckte jag igår :O Hela dagen förstörd, så som jag hade väntat på att klockan skulle bli 13.25 och travet skulle vara slut :(

Tävlar även i Kenzas blogg om en sjukt snygg skinnjacka som hon har designat :) HOPPAS HOPPAS HOPPAS!
(Vi vet ju alla vad som hände med min förra, haha!)

Svärmor


Efter skolan coh föreläsning om cirkulation igår, typ hjärtat och sånt så bar det av till Nordstan för att möta svärmor Elisabeth. Lite julklapps shopping stod på schemat och en fika på stan. Cibata med salami och brie och en ICE LATTE! MUMMA!

Lite handlat blev det iallafall. Även till mig själv såklart. Ett par "MC boots" och hårfärg, mamma ska färga håret på mig i helgen när vi åker upp till Huskvarna, ska bli kanon skönt att bli mörk igen, hatar min hårfärg just nu, usssch!

Annars blev det julklapp/födelsedagspresent till mamma och pappa, Ellinor och Nicklas syster, så har en del kvar :P Får blir nästa vecka eller i helgen på A6 kanske :)

La precis i första maskinerna tvätt och tittar med ett halvt öga på sjunde himlen, är ju drygt en timme kvar till min heliga timme med förlossningskliniken på fyran! :)

Mörkt som natten

Buhu va mörkt det är ute! Mysigt men man blir såå trött.
Har vart i skolan på föreläsning om cellmetabolism idag, SKIT TRÅKIGT! BAJS OCH BLÄ!
Inte alls min grejj med sån där fysikskit eller va det nu är för något.
+ att jag hade kuggat på tentan jag skrev i fredags, så det är väll bara att ta nya tag, puhhh!
Ska iallafall inte tänka på tentor nu när jag inte har nästa förrens den 15 jan efter "julledigheten"
Jag tänker bara vila min lilla skrynkliga hjärna.

Föreläsaren ställde in föreläsningen på fredag med så jag är ledig, mkt SKÖÖÖÖNT! :D

Ska lägga mig i soffan och mysa under en filt med två trötta hundar och kanske få sin sambo att laga lite mat ? :D vem vet!

Tomtegröt

Även dagen frukost bestod av tomtegröt :) MUMMA!

Filmen igår var kanon, jätte spännande med varulvar och grejjer :) slutet var väll inbte toppen, så jag förväntar mig en till film snart ? Nått som också överraskade mig var att jag för första gången köpte biljetterna på internet och bara hämtade ut dem i automaten, hur nice va inte det ? Hur smidigt som helst ju! REKOMMENDERAS!

Nästa film på bio blir AVATAR och LUFTSLOTTET SOM SPRÄNGDES och det snart hoppas jag! :)
Avatar verkar kanon bvra, såg trailern för andra gången igår och vill se den ännu mer nu! Premiär den 18 dec.

Tittade även på den fjärde Johan Falk filmen igår, den var bra men det tre första var bättre, man saknade Frank lite i denna tyvärr. Men alla är helt klart se värda, får väll se om det blir den femte ikväll kanske :)

Nicklas och jag har även kommit på vad vi vill ha i julklapp, SÄLLSKAPSPEL :) frågesport och sånt roligt, vi har inget sånt hemma så det behövs tycker jag. Så det blir från Nicklas sida, jag har ju redan köpt till mig själv av mamma och dom ;) hihi!

Nu ska jag lägga mig i soffan framför tvn, Nicklas är iväg och målar idag med så jag och vovvarna är själva här hemma. Ska ställa mig och diska och laga Choritzogryta sen, får väll se om det är något att ha.

Tjingeling!

New moon

Makaronpuddingen är i ugnen och disken är diskad, nu är det bara Nicklas som fattas :)
Har aldrig gjort det innan, så kan ju bli spännande!
Ska bara äta lite, göra oss iordning och ut med hundarna sen bär det av till SF Bergakungen,
det är nämligen ÄNTLIGEN dags för att se New moon :D som jag har väntat.
Det är nämligen så att jag har en kräsen sambo som MÅSTE sitta längst bak vilket inte har gjort det så lätt att köpa biljetter till den här filmen :P men nu så var jag ute i mkt god tid!

BIOTAJM!




Retsticka!

God morgon!
Sitter här och äter "tomtegröt" med av längtan till dig spelande på spotify.
Gröt är helt klart en av de bästa sakerna med julmyset!
ÄLSKAR DENNA tiden på året, njuter av de mysiga ljusstakarna och belysningen,
snart ska tomtarna fram med och sist med inte minst julgranen.

Direkt efter morgon kissen med hundarna idag så satte jag igång och städa, faan lång skit ÖVERALLT!
Så nu är det undan plockat och dammsugit, såå sköööönt! Bara disken att ta tag i med, pust! Värsta jag vet!
Vi har ju köpt en diskmaskin men inte fått den installerad så den bara står det och hånflinar åt mig, usch! :P
Trodde jag diskade för sista gången häromdagen, men inte de inte. Bäst att sätta fart!




Hej igen!


Plugget har tagit kål på mig.
Har varken känt lust, ork eller haft tid till att sitta här tyvärr.
Har inte haft nått spännande att skriva här heller.
Har jag inte vart iskolan eller pluggat så har ALL tid gått till min sambo och underbara hundar.

Till min förväning så ser jag att folk fortfarande är inne och tittar om jag har skrivit något kul :)
Känns roligt, så kanske ska försöka ta tag i det över jul och börjar skriva några rader om dagen,
nu när jag inte har tenta förrens 15 jan igen.

Nu ska jag gå kvällskissen med vovvarna och sen nana sängen, har varit en jobbig vecka med tenta plugg och tenta idag så behöver vila :) Natti natti! och vem vet kanske hör ni ifrån mig imorgon igen ;)


RSS 2.0