God kväll!


Ska snart nana sängen men tänkte jag skulle skriva några rader för att underhålla er :P
Dagarna flyter förbi ganska ohändelserika, skola, plugg, laga mat, promenader osv.
Huvudvärk har jag också, så att det räcker och blir över tyvärr.

Hälsade på Nicklas bror och sambo och lilla Isabella som precis fyllt 6 mån idag, vilken unge säger jag bara.
Så otroligt söt! Lärt sig att säga mamma, speciellt när hon är ledsen eller arg, urgulligt! På vägen hem åkte vi "förbi" netonnet och köpte med oss en mixer hem, blev så fruktansvärt dugen på smoothies igår kväll så det har vi gjort ikväll med kiwi, banan, äpple, frysta frukter, honung och vaniljyogurt. UNDERBART!

Förövrigt har jag börjat äta upp mina nutrilett idag som har stått i skafferiet i säkert 6 mån tycker det var dags nu när vi ska till Tunisien, Hammamet en vecka i sommar. Vägrar se ut så här då! Vill vara smal och snygg ;)!

Äsch! Sängen nästa. eller förresten felsms ETT MÅSTE! HAVE FUN!

Resan NÄSTAN bokad

Igår var jag och Pälsk inne i stan och gick runt på resebyråerna och det slutade med att vi premilinär bokade 2 olika resor, båda till Tunisien dock. Den ena till Sousse som är mer en storstad med köpcentrum och så och den andra till Hammamet som har en ny och en gammal del som man åka åka emellan och hotellet har en privat strand som ska vara en av dom finaste. Vad ska vi välja? 10 dagar sen ska nån av dem vara betald. GAAH!
Nån som har vart där ?

I LOVE YOU, MAN! en kanon bra film vi kollade på igår, en äkta komedi som helt klart borde ses!

Nu ska jag göra Currykyckling i ugnen, mumma!

Ansiktsmössa efterlyses ?

JAG FRYSER IHJÄL! Det är 18 grader i våran lägenhet, det är ju inte NORMLAT!

BRRR! Massa snö har fallit under natten och kallt som attan har det blivit igen. Visst det är ju bara att klä på sig, men vad sjutton ska man göra med näsan, hakan och kinderna ? En specialre kanske ? Kan ingen uppfinna det innan jag tappat både hakan och näsan.

Hundarna uppskattar snön massor iallafall så det är bara att ge sig ut och busa :) Ganska kul faktiskt! Tråkigt att det blir mörkt så fort bara :(

Imorgon ska vi ÄNTLIGEN få våran diskmaskin inkopplad, det var för fan 4 veckor sen vi ringde och nu ska de komma och göra det imorgon och Nicklas ska diska upp det vi yar nu ikväll, vet ni va det betyder ? JAG BEHÖVER ALDRIG MER DISKA FÖRHAND! JAG ÄR I EXTAS! WIIIIE!

Aja åter till världens av cirkulation, blod och repiration! Tjingeling!
 


THE BITCH IS BACK!

Haha! Nu är jag hemma i Götborg igen efter 8 dagar i Huskvarna med både jul och nyårsfirande :)
så nu är jag hemma vid min dator igen och kan blogga igen! Uppdatering kommer imorgon, ville bara säga hej, så HEJ! :D

RSS 2.0