Dagens uppdatering

Inte hunnit skriva så mkt idag, känns som bara dagen flög iväg. Somnade i ett par timmar innan, hade världens huvudvärk så var verkligen tvungen att ta mig en tablett och gå och lägga mig och då var varken Nicklas eller hundarna sena att hänga med, som tur var hade jag en mobil som ringde och väckte oss, vem vet när vi hade vaknat annars.

Åkte iväg till Tuve och inhägnaden med hundarna idag med, de tycker det är så otroligt kul att få springa och busa och sen gå en skogspromenad så vi försöker göra det så ofta som det går. Bra om de är trötta och sover när man lämnar dem några timmar med :) som vi var tvungna att göra när vi skulle in till stan och kolla på Rix FM festivalen på Kungstorget. Regnet höll sig borta de mesta av tiden det kom några stänk bara som tur va. Ganska mkt folk var det och massa puckon, usch va störd man blir ibland. När man står och kollar så kommer det massa folk "ursäkta, ursäkta" och man tror att de ska gå förbi men nej istället ställer sig de mitt framför en så man inte ser ett skit!! Störande som satan!

Agnes gjorde även en "trosshock", man kan ju tycka att man kan vara lite smidig när man sätter sig ner på huk när man har klänning på sig men icke, rakt fram emot publiken istället för att lite smidigt sätta sig med bena åt sidan! Vita var dem för de som undrade ;) Gert har även "källor" på att svininfluensan och missionärsställningar har ett samband så nu är det doggy som gäller gott folk ;) 

Nu sitter vi och äter cheeseballs och dricker cola och kollar på filmen på femman, Northens lights :) Det är nån slags "följetång" nu fyra söndagar i rad och idag är det den 3 filmen och de två andra har varit riktigt bra och denna verkar inte vara så dum den heller :) Men just nu är det 100 m finalen i friidrotts VM som gäller för en stund! Hejja Bolt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0