Walking with dinosaurse

Igår var det skola hela dagen sen så var det bara hem att laga lite torteliini med ostsås och sen raka vägen till stationen för att hämta syster och mamma :) efter det bar det av till scandinavium och Walking with dinosaurse, och inte var medelåldern 20 + där hahahaha! Bara massa familjer och små barn och så vi 45, 22, 20 och 13 år :D haha! Aja, det var bara att smälta in, kändes som ett barnkalas! ;D

Dock var det hur häftigt gjort som helst! Så det var helt klart värt det! :D Dinosaurierna var grymt bra gjorda och de hade gjort lite handling och allt, så vi hade skojj! :D Drive inen på Mc donalds på vägen hem och sen chips och dip framför slutet på Idol i soffan väl hemma :) Mys pys! Kollade även på Mystik river, gud va bra den är! Om ni inte har sett den så titta på den!

Idag har dagen spenderats på stan med mamma och syster, även plutt kom in efter nån timme :) Blev trosor, linne och en korärmad kofta inhandlat till mig och en tröjja och två t-shirts till Nicklas :) så lite fattigare blev man allt, bara att räkna med när man ger sig iväg till stan.

Nu har Nicklas lämnat mamma och syster på stationen så nu är de på väg hem mot Huskvarna igen och vi ska lägga oss i soffan och äta "resterna" från igår och titta på Body of lies som Pälsk hyrde på vägen hem :)

Tjingeling!

Kommentarer
Postat av: Cattan

ååh va sjukt, jag kan tom se den från mobilen :O det är en bild på malin och sen står det malin sandgren, livet om mig och och dom runtomkring.. hahahha

2009-10-11 @ 10:54:35
URL: http://cattans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0